Frannz

frannzgrootFrannz biedt voor elk wat wils. Je kunt hier terecht om te eten, te drinken, te dansen en om op groot scherm naar Tatort te kijken. De muziek is heel divers, van pop tot house en van schlager tot rock.

 

Tatort

Frannz is gevestigd onder de toren van de Kulturbrauerei; een voormalige brouwerij die is omgebouwd tot cultuurcentrum. Frannz is een combinatie van concertclub, restaurant en loungebar. Er is elke dag iets te doen. Van een kindervoorstelling tot een rockband. En van een stampende discoparty tot het op groot scherm vertonen van ‘Tatort’.

 

Verschillende stijlen

Als club beperkt Frannz zich niet tot één muzieksoort, en ook niet tot twee. Eigenlijk is in Frannz alles mogelijk. De donderdagavond en de zaterdagavond zijn de enige avonden die echt vastliggen. Dan wordt er driftig gedanst op hits uit 50 jaar popmuziek. De andere avonden wisselen sterk. Er zijn feesten met dance, met rock, met soul en funk en er zijn concerten van Duitse popacts, van een Engelse singer-songwriter en van amateurs die een keer op een podium willen staan.

 

Schönhauser Allee 36; Berlijn-Prenzlauer Berg

Open: concerten vanaf 20 uur. Parties vanaf 22 uur. Zondag vanaf 20.15 uur Tatort op groot scherm.

www.frannz.de